Alles voor jullie Bruiloft

Met zoetigheid van Banketaria genieten jullie van een pure smaaksensatie op de trouwdag.

Bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een van de hoogtepunten op jullie bruiloft. Dat maakt de bruidstaart dé belangrijkste taart die jullie ooit zullen bestellen. Bij banketaria zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde bruidstaarten, gemaakt met onze unieke smaken en gebakken volgens eigen receptuur. Vol passie realiseren wij jullie droomtaart, geheel passend bij jullie belangrijke dag.

Banketaria bakkerij giessenburg bruidstaarten
sweettable tafel vol gebak bruiloft

Sweettable

Ook kunnen wij een kleine taart maken speciaal voor het bruidspaar om aan te snijden gecombineerd met een sweettable. Je kunt hierbij denken aan minicupcakes, macarons, brownies en soesjes. Wij maken deze graag passend bij het thema of met een kleuraccent naar keuze.

Taartenbuffet

Wat dachten jullie van een taarten buffet? Een tafel vol met verschillende soorten en smaken taartpunten. Of jullie favoriete gebakjes uit onze winkel vitrine.

Banketaria-taarten-buffet-bruiloft-bruidstaart

Avondgasten

Willen jullie de avondgasten ook nog verwennen met iets lekkers?

Ook deze lekkernijen kunnen wij voor jullie verzorgen en ook personaliseren met bijvoorbeeld een logo met jullie initialen, trouwdatum of een foto.

Neem contact op via info@banketaria.nl of 0651141134 en plan jouw afspraak in!

Hoe gaan wij te werk:

Ten eerste plannen wij jullie trouwdatum in onze agenda, wanneer wij plek hebben om jullie taart te maken plannen wij een bespreking in (ongeveer 4 weken voor aanvang). Tijdens de bespreking presenteren wij een heerlijke proeverij met onze mogelijke smaken voor jullie bruidstaart. Tijdens het proeven van deze heerlijke lekkernijen zal onze cakedesigner alle vragen stellen, en overleggen wat er mogelijk is. Denk hierbij aan de volgende opties:

– Het aantal personen

– De vorm van de taart

– Echte bloemen of marsepein bloemen

– Smaak van de vulling

– Een topper

Neem contact op via info@banketaria.nl of 0651141134 en plan jouw afspraak in!