Over ons

Wij zijn Banketaria : Albert Jan en Kees. En wij hebben een missie. Wij gaan voor smaak. We zijn gedreven en enthousiast en hebben een enorme liefde voor het vak: De banket bakker. vanuit het hart, en dat proef je!

Banketaria biedt een pure smaaksensatie! Of dit nu gaat om een taart naar wens of een op maat gemaakte sweettable. Dat betekent dat je enerzijds kunt kiezen uit ons bestaande assortiment. Anderzijds bespreken we graag jouw ideeën en wensen, zodat we iets kunnen realiseren wat precies past bij jouw gelegenheid.

• hoe het begonnen is:

Albert Jan is een banketbakker in hart en nieren, als klein kind was hij al bijna ieder weekend te vinden in de bakkerij bij zijn oom en tante, al snel nadat er keuzes gemaakt moesten worden over welke school en welke opleiding was het al duidelijk: de Banket opleiding! Nadat hij zijn opleidingen  afgerond had en bij verschillende bedrijven vast in dienst was geweest, werd het duidelijk: dit is het niet!

Altijd liep hij tegen dingen aan en kon nooit zijn eigen handtekening aan de producten geven die hij moest maken, kortom het roer moest om!

Alle inmiddels geschreven recepten werden bijgewerkt en omgezet in mooie werkbare producten, tot grote vreugde van famillie en vrienden die alles moesten proeven!

tot op de dag van vandaag blijven we doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe recepten en dus ook nieuwe producten.

Maar dit alles komt niet van de grond zonder goede marketing, design en verkoop, daar komt Kees voor om de hoek kijken,

Kees is namelijk de drijvende kracht achter het Merk Banketaria, DE naam achter alle bedachte en zorgvuldig uitgewerkte recepten en producten…

Wat is een grondstof zonder recept? En wat is een banketbakker zonder verkoper/designer?

Een perfect duo was geboren onder de naam Banketaria, Pure smaak sensatie…

En dat is wat we steeds uit willen stralen naar onze klanten, iets wat bijzonder is, wat je niet gemist wilt hebben, we blijven nieuwe combinaties bedenken, nieuwe recepten en dus ook nieuwe producten,

Omdat we geloven in onze passie, en omdat we weten dat de wereld van Banket onbeperkt is in de smaken en combinaties die je maar kunt bedenken

Onze Bakkerij

In de Graanbuurt in Giessenburg

Doetseweg 40

3381KG Giessenburg